Spirit of Soul Travel

Review Bianca

Review Bianca

“Afgelopen jaar heb ik deelgenomen aan het “Monkey Mind Retreat” op Ibiza via Spirit of Soul. Ik heb het als heel bijzonder ervaren. We zijn ontvangen door een prachtig, betrokken team, met in het bijzonder Murielle van den Hurk-Laponder. Wat heeft zij een prachtig programma neergezet hier in deze week.

Ze weet je keer op keer te raken met haar inzichten, enthousiasme en persoonlijke aandacht. Het retreat heeft me heel veel zelfkennis bijgebracht en voor deze mooie ervaring, ben ik heel dankbaar. Het heeft mij gebracht dat het belangrijk is om naar je gevoel te luisteren en niet naar je Monkey-Mind.

Ik heb ervaren hoe fijn rust en stilte zijn en heb mooie inzichten en gesprekken gehad met de andere Spirits. Ik kan het echt iedereen aanraden. De huidige maatschappij is vooral ingericht om “geleefd” te worden en niet meer om stil te staan, waar jij nu echt gelukkig en blij van wordt. Het Retreat heeft me meer bewust gemaakt en ervoor gezorgd dat ik mijn verlangen weer in heb mogen gaan zien, wat echt belangrijk voor me is.