Spirit of Soul Travel

From the Blog

Hoe loopt jou pad door Corona

Alleen samen krijgen we Corona onder controle word er al heel lang geroepen! Maar wat gebeurd er na Corona met samen?

En hoe blijven we allemaal achter na deze bizare periode, heb je nog wel een baan of voldoende financiële ruimte, of ben je misschien failliet, ben je je huis kwijt en heeft je relatie er onder geleden…

Voor een ieder is deze periode anders, de een gaat er heel relaxed mee om en de ander ervaart juist weer angst of word heel onrustig.

Maar we zien ook dat de gevolgen en de consequenties er niet om liegen, veel mensen zitten in de zorgen en kunnen hun hoofd nog maar net boven water houden, terwijl anderen juist meer uitgegeven hebben te beseteden dan ervoor.

Ik zeg tijd voor verdieping, tijd om de schade op te nemen en tijd om jezelf de kans te bieden om echt naar je leven te gaan kijken. Wat is nu werkelijk belangrijk voor jou en wat maakt dat je na deze periode weer positief naar de toekomst kunt kijken. Hoe kom je weer in die gezonde en evenwichtige flow van energie en levensvreugde? Hoe kun jij je weer verbinden met jezelf en anderen om je heen? En hoe kom je nu eigenlijk daadwerkelijk terug naar de kern?

Allemaal vragen die belangrijk zijn om je diepgewortelde verlangens in je leven te kunnen gaan realiseren, maar hoe dan?

Belangrijk dat je weer gaat voelen en gaat leven vanuit je hart en intuïtie, iets wat voor veel van ons heel lastig blijkt te zijn, omdat ons hoofd ons nog altijd in onze macht heeft… Het is onze mind die vaak loopt te mindfucken… met ons. Onze mind bepaald en beslist meestal alles en staat ons toe om bijna alles te willen analyseren, bekritiseren, veroordelen en bepalen.

Een soms doodvermoeiend en verwarrend proces wat zich alsmaar in ons hoofd afspeelt dag in dag uit, maand na maand, jaar na jaar en het stopt lijktwel nooit.

Nog meer reden om eens echt te gaan kijken wat nu echt belangrijk voor jou is, of wil je zo door blijven leven? Wil je graag meer rust gaan ervaren in je hoofd waardoor er meer ruimte komt om dingen echt weer te gaan doorvoelen?

Als jij jezelf hierin herkent en graag stappen wil gaan nemen heb jij die eerste stap eigenlijk al gezet en ben je klaar voor de volgende. Maar wat is nu de volgende? Die vraag daar worstellen dagelijks veel mensen mee, wat moet ik dan gaan doen, wat gaat mij dan wel verder helpen, moet ik een jaar vrij nemen, moet ik een wereldreis gaan maken, moet ik in therapie etc….

Allemaal mogelijk en alles draagt uiteindelijk bij aan jou pad van persoonlijke groei en ontwikkeling. Maar wat nu als je de kans en de mogelijkheid krijgt om je in 7, 14 of 28 dagen tot  1 jaar te gaan verdiepen en verbinden met jezelf, in een veilige en mooie omgeving, ondersteund door liefdevolle professionals, gedragen door effectieve elementen om je weer helemaal in je kracht, energie en levensflow te krijgen, om zo je body, mind en soul weer in balans te brengen en om je mind even helemaal uit te schakelen.

Wellicht biedt ik jou deze mogelijkheid wel aan door middel van mijn eigen ontwikkelde Transformatie & Rebalancing Retreats die ik in binnen -en buitenland geef en bedoeld zijn om jou een bijzondere ervaring te laten ondergaan. Het is een proces waar je de rest van je leven profijt van gaat ondervinden en waarbij je kraakhelder krijgt wat je purpose is in dit leven.

Ben jij nieuwsgierig geworden en ben jij klaar voor de volgende stap…neem dan contact met mij op zodat we samen kunnen kijken of dit is wat bij je past.

Liefs Murielle en wie weet tot heel snel…