Spirit of Soul Travel

Lovecircle Community

Lovecircle Community

Een Community opgericht voor hele bewuste “Singles” mannen en vrouwen vanaf 35 jaar en ouder die oprecht verlangen naar nieuwe inspirerende en oprechte ontmoetingen in de “Liefde.”

Internet biedt ons de mogelijkheid om met iedereen in de wereld contact te leggen, maar is dit ook de manier, waar jij je écht met elkaar wilt gaan verbinden?

“De essentie van inspirerende nieuwe ontmoetingen in de liefde”

Het is ons opgevallen, dat er steeds meer behoefte is aan “echt” contact met elkaar. Niet alleen maar klikken, liken of swipen vanaf je luie stoel, maar iemand in het echt ontmoeten, in de ogen kijken en de chemie met elkaar voelen.

Super leuk! Dat jij hier bent beland! Het zal dan ook geen toeval zijn. De “Lovecircle” is een verfrissende omgeving gecreëerd in Nederland, voor “Singles” die verlangen naar nieuwe ontmoetingen, maar zich ook graag in zichzelf en de liefde willen blijven verdiepen!

De liefde voor jezelf, voor de ander én voor elkaar biedt hier de plek om in contact te komen met je verlangens en geeft je een andere manier om op een unieke wijze de liefde weer te gaan omarmen.

De “Lovecircle” heeft als doel! Een energierijke en inspiratievolle omgeving te creëren waarin een ieder zich kan openstellen voor andere gelijkgestemden.

Dit stimuleert jou en geeft je de ruimte en mogelijkheid om in je verlangen naar liefde en verbondenheid open te staan voor een nieuwe liefdespartner, vriend, vriendin of maatje die de kers gaat zijn op jouw taart.

Vanaf het eerste moment ga jij je direct thuis voelen binnen deze “Lovecircle” die inmiddels al weer 4 jaar actief is in Nederland en waar zich een mooie groep van single mannen en vrouwen heeft ontwikkeld.

Na elke “Lovecircle” dag, ervaar je meer energie en levensvreugde, heb je veel nieuwe inzichten gekregen, ga je met veel inspiratie weer naar huis en heb je een hele gezellige en vrolijke dag gehad met gelijkgestemden, waardoor de liefde weer vanuit alle kanten kan gaan stromen.

De Lovecircle is de drijvende kracht achter wat liefde zo puur maakt”.