Spirit of Soul Travel

Arthamandala Community

Wil jij je ook graag binnen een warme, gezellige en liefdevolle omgeving “Community” bewegen, waar verdieping, bewustwording, openheid en gezelligheid de gezamenlijke speerpunten vormen?

“Spirit of Soul Travel” biedt jou zo’n fijne omgeving aan met de “Arthamandala Community”.

Je kunt hier veilig en onbevangen jezelf zijn en op een ontspannen en unieke manier gelijkgestemde mannen en vrouwen ontmoeten die samen nieuwe uitdagingen aan gaan om ons bewustzijn te versterken en vergroten.

“Het is boeiende en inspirerende omgeving voor persoonlijke ontwikkeling, groei, verdieping, bewustwording, verbinding en oprechte en eerlijke ontmoetingen”

Binnen deze verfrissende Community, bieden wij 1 keer per kwartaal een inspirerende dag aan met de meest uiteenlopende inspirerende thema’s zoals: wim-hof, opstellingen, methodiek de cyclus, paarden coaching, watsu-dance, relatie spel, breath-work, meditatie, dans en nog heel veel meer….

“Arthamandala” organiseren we op een prachtige locatie in de natuur en zal altijd op een zondag plaatsvinden vanaf 10:30 tot 18:00 uur.

Heb jij via “Spirit of Soul Travel” al een Programma of Retreat gevolgd, dan kun jij je hierna direct aansluiten bij deze Community met inspirerende “Spirits” met een helder en bewust doel voor ogen en waarbij iedereen verlangt naar open, eerlijke en liefdevolle nieuwe ontmoetingen.

“Een omgeving waar iedereen zich direct thuis en welkom voelt.”